Indstil en forening, organisation eller person til Frivilligprisen!

Efter et par års pause genoptager Frivilligrådet uddelingen af Frivilligprisen i 2023.

Med årets frivilligpris hylder Frivilligrådet i Københavns Kommune de organisationer og indsatser, der hjælper mennesker fra udsatte positioner ind i positive fællesskaber. Det gør vi ved at give årets frivilligpris til en forening, organisation eller en gruppe af frivillige, der skaber social forandring for københavnere med særlige behov, ved at hjælpe dem fra udsatte positioner til at blive en del af fællesskabet.

Indsatsen med at få flere inkluderet i positive fællesskaber kan både omhandle, hvordan nye mennesker inkluderes i organisationens egne fællesskaber, eller at hjælpe mennesker ind i andre organisationers fællesskaber. Det kan også være at der er blevet ydet en særlig indsats for at oprette et unikt fællesskab for mennesker, som har svært ved at deltage i andre fællesskaber. Det væsentligste for at være en god kandidat til frivilligprisen er, at der er en høj grad af frivilligt arbejde involveret i indsatsen, og at det positive fællesskab er en central del af indsatsens formål. Herudover er det et krav at foreningen er forankret, eller har en stærk tilstedeværelse, i Københavns Kommune.

Frivilligprisen vil blive uddelt ifm. Frivilligrådets arrangement fredag den 22. september på Rådhuset, under temaet er ’Fra udsatte positioner til en del af fællesskabet’.

Vi håber at du vil indstille den/dem, du mener har fortjent denne pris ved at udfylde dette skema: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=UU857JZ9UK9K

Deadline for indstilling af kandidater er den 1. september.

Hold øje med invitationen til arrangementet her på siden eller på frivilligrådes sociale medier

Facebook: https://www.facebook.com/frivilligraad.kbh

LinkedIn: https://shorturl.at/uCEKP

Vi håber at se dig/jer til denne spændende begivenhed i frivillighedens og fællesskabets tegn.

De bedste hilsener

Frivilligrådet